Masterplan herontwikkeling Zuwe Zorgcentrum te Woerden
Restaurantiewerkzaamheden Museum Moderne Kunst te Arnhem
Zuiderhof II en kantoor van Doorne op de Zuid-as te Amsterdam
Realisatie restaurant Nonna te 's Gravendeel'

Bouwmanagement H.J. van den Berg Mookhoek B.V.


Henk Jan van den Berg is na een dienstverband van bijna 14 jaar als bouwmanager in mei 2008 voor zichzelf begonnen. De theoretische basis heeft hij gelegd aan de TU in Delft, waar hij het niveau van kandidaat in de afstudeerrichtingen Utiliteitsbouw en Interieurarchitectuur heeft behaald en is gespecialiseerd in de afstudeerrichtingen Architectuur en Restauratie. Met deze unieke combinatie is hij in staat om zaken vanuit verschillende invalshoeken integraal en snel aan te pakken.


Bekwaam, betrokken, betrouwbaar en breed inzetbaar

Bij de VU in Amsterdam heeft hij zich ontwikkeld als schrijver van programma’s van eisen van complexe projecten, waarin zowel de bouwkundige als de installatietechnische uitgangspunten zijn vastgelegd. Vanuit die professie is hij als bouwmanager doorgegroeid tot een snelle analyticus, een bekwame adviseur, een vasthoudend begeleider en betrouwbare directievoerder van vele projecten.

Geïnteresseerd in de gebruikers en benieuwd naar de mogelijkheden streeft Henk Jan van den Berg op een soms verrassende wijze naar het optimum voor de meeste partijen. Door zijn multidisciplinaire achtergrond en integrale benadering weet hij het vertrouwen te winnen en mensen te enthousiasmeren. Om vervolgens bij de uitwerking en de realisatie de uitgangspunten te bewaken kan snel het gewenste eindresultaat bereikt worden. Opdrachtgevers vinden hem daarom betrouwbaar. Zijn betrokkenheid stellen ze op prijs zodat hij vaak het hele proces doorloopt van initiatief tot oplevering.

Of het nu om nieuwbouw, renovatie of restauraties gaat, als gedelegeerd opdrachtgever, adviseur of projectleider, voor (woon)bedrijven, zorginstellingen, overheden, architecten, aannemers of particulieren: H.J. van den Berg heeft de ervaring.


Uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw en gezondheidszorg

In de animatie die als kop in deze website is gebruikt zijn een viertal projecten verwerkt die de diversiteit van zijn werkzaamheden aantonen: Het masterplan voor het Zorgcentrum van Zuwe in Woerden, de restauratiewerkzaamheden in het Museum Moderne Kunst te Arnhem, een luchtfoto van twee kantoorgebouwen op de Zuid-as in Amsterdam en het restaurant Nonna te ’s Gravendeel.

Bent u benieuwd naar de betrokkenheid van Henk Jan van den Berg bij deze projecten? Kijk dan op de pagina Ervaringslijst waar zijn rol bij deze en andere projecten overzichtelijk is weergegeven. Via een link zijn illustratieve verhaaltjes met afbeeldingen van recente ontwikkelingen en afgeronde projecten na te lezen. Mocht u willen weten wat H.J. van den Berg B.V. voor u kan betekenen, dan kunt u op pagina diensten een aantal suggesties vinden.