Masterplan herontwikkeling Zuwe Zorgcentrum te Woerden
Restaurantiewerkzaamheden Museum Moderne Kunst te Arnhem
Zuiderhof II en kantoor van Doorne op de Zuid-as te Amsterdam
Realisatie restaurant Nonna te 's Gravendeel'

B03 Appartementencomplex Willemshof te Rotterdam

Onder aan de voet van de Erasmusbrug tegenover de Kop van Zuid zijn op een unieke plek luxe appartementen ontwikkeld door twee aannemers met een diepte van 25 meter en een breedte van 12,5 meter. In het ontwerp van Rob van Erp architect bij EGM is ieder appartement direct vanuit de lift bereikbaar. De verkoopbrochure en de maquette met verlichting zagen er gelikt uit. Als projectleider was het een feestje om dit een periode te mogen begeleiden.

Hoewel er met het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam een afspraak was gemaakt over het kappen van de bomen langs de kade, bleek deze afspraak weinig waard te zijn. Zonder uitzicht bleken de appartementen nauwelijks te verkopen, ondanks de adviezen en verkoopbegeleiding van een viertal makelaars.

Toen ook nog bleek dat er een brandstoftank had gelekt, die door de eb en vloedbeweging een groot volume van de grond had verontreinigd was duidelijk dat het project niet onder een gelukkig gesternte was ontwikkeld. In een wat minder luxe vorm zijn de appartementen later toch nog gerealiseerd.