Masterplan herontwikkeling Zuwe Zorgcentrum te Woerden
Restaurantiewerkzaamheden Museum Moderne Kunst te Arnhem
Zuiderhof II en kantoor van Doorne op de Zuid-as te Amsterdam
Realisatie restaurant Nonna te 's Gravendeel'

0703 Ontwikkeling standaard appartement

29-03-2018

In navolging van het rompmodel is er met dezelfde ketenpartners een compacte standaard ontwikkeld voor één- en tweepersoons appartementen, die binnen de financiële kaders van de sociale huurbouw voldoet aan de op het vlak van Milieuakkoord aangescherpte regels. Met name bij hoogbouw met een baksteen uiterlijk is deze innoverende bouwmethodiek een goed alternatief voor de traditionele bouwwijze. Sierverbanden ook met naar voren springende stenen zijn met een geringe meerprijs te realiseren, zodat uw bouwproject een rijk uiterlijk krijgt.

Met dit flexibele bouwsysteem zijn grote overspanningen mogelijk. Desgewenst kunnen twee appartementen samengetrokken worden tot één royaal appartement. Ook balkons en loggia’s zijn met deze constructie overal zonder koude bruggen te realiseren. Met deze eigenschappen is differentiatie in omvang van de appartementen heel goed mogelijk. Een ideaal product voor initiatieven van mensen met verschillende financiële mogelijkheden.

De bouwkosten zijn al bij aanvang transparant, een solide basis voor de besluitvorming. Henk Jan van den Berg helpt u graag verder mocht u in dit bouwsysteem willen gaan bouwen. Interesse, bel vrijblijvend+316 15833311 of mail henkjan@vandenbergmookhoek.nl.